Okolica

Okolica našega doma je odlično izhodišče za vse vrste dejavnosti, za mlade in stare, v vseh letnih časih! V bližini je neskončno zanimivih stvari, s katerimi si lahko še popestrite bivanje v tem, že tako lepem kraju.

Poletje

Poletje s svojimi vročimi dnevi  privablja k sprostitvi in osvežitvi v senci ob prijetno hladni in zelo čisti reki Idrijci. Med brezskrbnim poležavanjem na žgočem soncu ali pa hlajenju v senci ter kopanjem in skakanjem v osvežujoči vodi, pa si lahko privoščite tudi osvežitev s hladno pijačo v našem baru, ali pa si celo napolnite sestradan želodček.

Pomlad in jesen

Jesenske in pomladne dni pa si v našem kraju prav tako lahko popestrite z marsikatero zanimivo aktivnostjo. V okolici so označene sprehajalne poti, lahko se odpravite v okoliške hribe ali pa na izlet s kolesom. V Cerknem je na razpolago tudi plavalni bazen, s savnami in fitnesom. Povprašajte nas za nasvet!

Ribiči

Pri nas lahko kupite dovolilnice za ribolov.
Vprašajte naše prijazne natakarice ali pa pokličite na 041 475 613.

Zima

Pozimi lahko pri nas bivate med smučanjem na SC CERKNO, ki je oddaljeno zgolj nekaj kilometrov. Smučarski center Cerkno s svojo zimsko idilo in pestro izbiro smučarskih prog vsako leto privablja ogromno število smučarjev. V kolikor potrebujete prevoz na smučišče in nazaj vam ga lahko zagotovimo mi!

KUR-ANT
Andrej Tušar, s. p.

Reka 1A
5282 Cerkno
Slovenija

Odprti smo

Sobota, nedelja – 9.00 do 24.00

Ponedeljek – ZAPRTO

Torek do petek – 10.00 do 23.00